jovars!!!

Min torsdag bestod av värk och smärta. Vaknade med en massa ledvärk, tåg till Kalmar, värk. Till tatueraren och där fick värken sällskap av smärtan. Inte så farlig smärta, men det biter rätt bra på insidan av armen asså.
Mmm, ja jo jag är nöjd med resultatet men den behöver en rejäl genomkörare för att bli jämn och fin.
Så nu är den armen också klar, undra vad det blir härnäst?! (Har faktiskt redan börjat spåna på en ny liten grej :P)



Gick en runda i Kalmarstad efteråt, inge vidare att gå själv och sen så var det rätt kyligt. Tåg hem och jag gick och köpte mig lite tantsnusk (Ljusets rike bok 3 och 4). Underbar läsning!!!

Har idag varit hemma hos storebror Nicke-picke-pö på lite kalas. Mycket trevligt, både sällskapet och marängswissen. Blir en lugn och skön kväll eftersom jag jobbade kväll, natt och förmiddag. Väntar på att skaldjurspajen ska bli klar. Mr. T tittar på film och fnissar, reflekterade inte så mycket över vilken film men när jag hörde en låt så visste jag precis vilken film och vilken scen: kadett Copeland och kadett Blankes ramlar in på Blue Oyster. (dvs. han tittar på Polisskolan.)

Händelser 31 oktober:
- Harry Houdini kolarvippen. (1926)
- Martin Luther hamrar upp sina 95 teser på Slottskyrkans port i Wittenberg, Deutschland. (1517)
- Johannes Paulus II erkänner att Galileo Galilei behandlats fel av Vatikanen 400 år tidigare. (1992) 
  Det var väl kanske på tiden va?!

"Tillfälligt besök"

Bror Nicke-picke-pö ringde och vi pratade om just lite ditt och lite datt och när han frågade om jag och Mr.T kommer på lördag då så slog det mig. "Nä men Grattis på födelsedagen!" Oopsie daisy! Undra om han ringde bara för att bli gratulerad?!

Har varit och gapat hos moster idag. Satt i väntrummet och läste och nickade till. Inga hål i gaddarna (pjuh) men använd tandtråd!

Sen har jag tänkt på en sak, det där med "tillfälligt besök", "tillfällig vara" etc. Vad är det för hittepå egentligen? Börjar bli lite smått irriterad på det där nu. Okej, Catch brukar jag inte så ofta men för mig så pepparmint smak en utmärkt smak på tjejsnus. Men Valio Vanilj Yoghurt med en massa goda smaker som är "tillfälligt besök", just nu krusbär, det är väl en någorlunda normal smak men finns det någon där ute i detta avlånga land som äter apelsin/morot? Den borde väl vara på "tillfälligt besök" om något...


Dagens upplevelse: åkt saab med en italienare som bara fick in radioprogram på finska.

Gaddning imorgon! Jihuououou!

en måndag som alla andra

Vaknade som vanligt till av att mr.T skulle bege sig av i ottan och jag hade sovit dåligt efter att ha börjat läsa "14 år till salu", hade ont i underlivet igår när jag skulle sova, en bok som det bara kryper i kroppen när man läser och den är nästintill för otäck att läsa på kvällstid. Sedan en vanlig dag på jobbet och därefter snabbt hem på Stellan för att sitta barnvakt åt Moa 3 år-väldigt frågvis och klok. Vi åt lite kvällsmat men hon var väl mest intresserad av vad Magnus gjorde. Mös ner oss i soffan och på med barnkanalen trots att hon sa "jag tycker det är bra" när Scrubs stod på. Under ett av alla barnprogrammen konstaterade hon att "den katten har ingen svans men min pappa har en snopp." That's it, sen fortsatte hon att titta. Efter att hon blivit hämtad så började jag med tvätten och var är det där för jäkla påfund att bara ha svarta strumpor som sen är i olika nyanser, dvs. ett helvete att sortera.
Längtar redan efter helg (dvs. lördag kl 12.15 för min del) för jag är trött, den där extra timmen gjorde väl ingen större nytta, ställer ju bara till en massa bekymmer för mig när jag ska välja klocka på morgonen och måste börja snurra, vrida och vända. Hoppas på en god natts sömn trots bokläsning.

Dagens nationaldag: Österrike

helg v. 43

Fredagen tillbringades framför teven och med en del gluttande i diverse tatueringstidningar, så nu vet jag nog hur jag vill ha det. Får hoppas på att det blir en bra bakgrund för mina rosor och annat krafs.

Lördag och mr. T åkte iväg på gymnasieåterträff och jag ner på stan i regnet med Emma å Kicki, blev inget shoppande alls för min del men en casalinga och ett beslut om att vi skulle ut och förtära lite alkohol. Mys och fördrink hemma hos Emma och vi begav oss till PM. Tyckte att ljudvolymen var hög och det är väl ett tecken på (gott eller ont) att jag börjar bli gammal. Nattamatdags och vi begav oss till Donken, där vi kom in på diverse bisarra ämnen som t.ex. http://www.youtube.com/watch?v=ytWgovxo3eA&feature=related
Emma största bekymmer med denna situation var att trycket mot axlarna måste bli enormt, Emmas bekymmer resulterade i att Kicki bröt ihop över pommesen och skrattade så att hon grät. Sen var det ju bara dags att försöka övertyga flickorna att det verkligen var i natt vi skulle vrida tillbaka klockan en timme.

Söndag och iväg med bröder och familj + mamma till Ljungby och simhallen där. Äldsta äldre brodern och jag slängde oss ut i den som liknar ett avlopp och jädra i mig vilken fart, visste inte vad som var upp när jag damp ner. Sen hängde yngre äldre brodern på också och damp ner fnissande. Höjdpunkten på det hela var helt klart när mamma inte hann undan på den långsamma rutschbanan och äldsta äldre brodern dånade rakt in i henne så hon gjorde en praktvurpa och klagade på att hon hade ont i knät när vi åt mat. Har även idag av brorsdottern Moa lärt mig en barnvisa i ny tapning. Man lär sig något nytt var dag!!

Dagens mest opassande handling: Sitt inte i barnpoolen utan barn och kläm på din flickvän/pojkvän.

gadd, 10 kr, ullared

skickade iväg ett mail till tatueraren och bad om en tid, fick tid kl 10, den 29 februari, bara det att 29 februari inte finns 2010, hummm! men fick ett svar om att dagen varit lite lång och att han menade den 29 oktober, så helt plötsligt hade jag en tid om en vecka och inte om ett halvår, lite smått förvirrad så visste jag inte riktigt hur jag skulle göra. men har hittat vikarie så det blir väl av nu då även om jag inte riktigt vet hur verket ska bli men det löser väl sig på plats förhoppningsvis. om någon är ledig på torsdag och inte har något för sig och känner för att undehålla mig när jag blir fin så häng gärna på, alltid trevligt med sällskap... :)

förlåt mig nu frida börjesson men har nog inte skrattat så på länge.
min kära frida hörde av sig igår på msn och berättade att hon blivit lurad. det visade sig att en hemlös kille/man/gubbe sålt en gratistidning till henne för 10 kr. bara det var fick mig att kikna av skratt, sen berättar frida lilla att det var reklam om att köpa hultsfred-biljetter i den och jag tänkte att det var ju kul att de börjat reklama redan för det, men det var bara det att det var för årets hultsfred 2009 som det var reklam för. så inte bara det att hon KÖPT en gratistidning den var bra gammal också, inom mig hörde jag hur snacket gick bland de hemlösa om den blonda tjejen. :D

hörde en fantastiskt bra låt på rix morronzoo i "bakom chefens rygg"
http://www.youtube.com/watch?v=7KhJGrxpv70 
har trallat på den en hel del under dagen med kollegan frida.

sen var det något som ville att jag skulle skriva att han är bäst också, nämner inga namn men ja jo emellanåt är han faktiskt helt klart bäst :D

trevlig helg på er hörrni!

dagen födelsedagsbarn: peter lemarc 51 år, grattis grattis!

En torsdag

Har varit en hel vanlig dag med sina vanliga ups and downs. Efter jobbdagen fick jag två behov tillfredsställda, en fika-dos och en Kicki-dos, var längesen jag såg den där kvinnan, hon var några kilo smalare och hade några sönderhostade muskelfästen men annars så var hon som vanligt och det var ju en lättnad det (efter 2 veckors isolering kan man bli lätt galen). Drömde i natt att jag födde barn, gör det med jämna mellanrum (i drömmens värld), ungen växte och knakade och efter 1 vecka kunde den gå och sprang iväg, men det var ju inga bekymmer för de kommer ju alltid tillbaka så det var ju absolut inget att vara oroliga över.

Snart är det över, över för Stellan, han mår inte vidare bra, det är lite läskigt att trampa fram, platt väg helt okej! men när det börjar gå utför så börja han skaka och drar en massa åt vänster, sen så tar bromsarna inget vidare heller. Får nog ta och skylla de flesta felen på vurpan mitt på ljusa dagen på Sandgärdsgatan i somras (cykla aldrig med en banankartong i handen). Men får väl ta och vänta till våren iallafall så att jag kan köpa förra årets modell (dvs. färg) för en kosing billigare.

Dagens kroppshållning: Tore Kullberg

Upplevelse AquaMera

Trampade iväg på vingliga Stellan mot simhallen eller AquaMera som det heter. Efter 18 minuter i solariet för 70 pix så var jag ännu tröttare än var jag var när jag kom fram och somnade nästan vid skåpet. Men när jag väl ändå var på plats var det bara att bita ihop och hoppas på att det inte var för mycket folk på motionssimbanan. Allt gick helt lyyyysande fram till jag var på min 17 längd och med mer än hälften kvar, då ser jag en man som pausar på crawl-banan och SNYTER sig i vattnet, tvi vale vad fruktansvärt ÄCKLIGT, smitta!!! Inte bara lill-lördag utan en anledning till att förtära något alkoholaktigt hemma, nu blev det ju istället en massa vitlök och jag önskar helhjärtat att det skyddar mig från dagens äckligheter och snusk.
Såg en man med utländsk härkomst kämpande sig framåt i vattnet med en något personlig simstil men han gav inte upp trots att det mer såg ut som han trampade vatten än försökte sig på bröstsim. Imponerande!
Sen funderar jag lite på det där med Speedos. Är inte det lite, lite ute?! I och för sig tror jag pappa hade på sig sina så sent som i somras men det var ju för att han inte hittade sina andra mer "normala" badbrallor (hoppas verkligen att så var fallet).

Dagens man: "bonde söker fru"- Roger.

Pannkakor

När man blir äldre lär man sig att förtära diverse livsmedel så som t.ex. sill, det har jag lyckats med också, men framförallt har jag vid 27 års ålder lyckats lära mig äta pannkakor. Så idag har jag lyckats äta 4 pannkakor utan att det känns som att jag ska kräkas efter två stycken, eftersom det är så kvalmigt. Men vem vet det kanske bara är en tillfällig nyck.

Rätt drygt att steka pancakes.

Dagens fundering: Har inte Yvonne Ryding en väldigt speciell röst?!

fortsättning på blogginlägg 1


Magnus
Magnus

Säger väl allt om hur våran dag sett ut och hur den kommer att avslutas. Kändes ett tag som att hela lägenheten höll på att förfalla eftersom jag endast tagit mig från säng-soffa, soffa-kök etc. under hela dagen men när jag kikade lite vida omkring så är det nog egentligen bara disken som sticker i ögat, så så jäkla illa är det inte.

Dagens insikt: Putsa glasögonen så ser inte allt så dimmigt ut.


Blogginlägg 1

I brist av sysselsättning en måndag, sista dagen av min långledigheten fick jag för mig att jaa varför inte försöka mig på en blogg.
Efter att ha varit upp och kokat kaffe till mr T och skickat i väg honom till Toteboet så somnade jag inte igen utan läste några kapitel ur "att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson. En förvånansvärt bra bok förresten. Så efter några kapitel och lite gnällande från Ma-Magnus så rullade vi ihop oss och vi sov lite väl länge så nu är måndagen långt gången och jag har inte lyckats åstadkomma så mycket mer än en Väldigt sen frukost och ja ett försök till sysselsättning genom att starta en blogg. Skulle kunna fördriva dagen med så mycket mer men vad är det för fel med att bara göra ingenting?!

Dagen fundering: Kan det bli något gråare än vad det är ute idag?!


RSS 2.0