En aning tidigt tycker jag.

Må hända att jag har börjat använda vantar men grannen tar nog priset.


Dagens önskan: om det ändå vore lördag.

Bara funderar

Ett knä är ju ett knä och oftast så har man ju två knä. Och knäna sitter ju där de sitter, då undrar jag hur det kommer sig att man säger exempelvis "kom och sätt dig i mitt knä". Du sitter ju inte I knät, du sitter ju på låren, och varför singular knät och inte plural knän. Borde man inte säga "kom och sätt dig på mina lår" eller jag vet inte... trött!

Dagens bästa: bara EN tidig morgon till denna veckan.

För att:

Nu är det höst för att:

- vantarna har åkt på.
- det är mest regn och rusk.
- det är svalt och skönt på nätterna.
- kanadagässen har flygt söderut.
men framförallt för att:
- det är mer jobb med sortering av svarta strumpor (köp mönstrade strumpor för faaaen).

Dagens firande: Haakon och Mette-Marits 9:nde bröllopsdag.

Någon som vill följa med?


Regionteatern Bleking Kronoberg presenterar:


Dagens födelsedagsbarn: Thomas Peterson 48 år (tyckte att det passade till teatern.)

Jovars

Att underhålla en blogg är inte så lätt när man varken har ork eller lust men snart kanske både ork och lust är tillbaka eller något av det iallafall.

Jobbat i två veckor och det rullar väl på som vanligt, med vissa undantag dock. Måndagar är fortfarande gräsliga när Mr.T gasar i väg och lämnar mig själv med Machu-Pischu.

I helgen var vi nere i Örmölla på 30-års kalas hos Anna, trevligt som vanligt. Det som var mindre trevligt var när jag vaknade upp i tältet vid 06-tiden och kände mig allt annat än kry och bara kände för att lägga en pizza. Kan bero på ölen, skumpan, cidern, vinet, mojiton som intogs under kvällen. Skyll dig själv som blandar så tänker du! Och ja det gör jag verkligen, så efter att ha varit vaken 1 timme inkl. toalettbesök dock utan kräks, så lyckade jag somna om efter att ha vänt på mig och nu hade jag huvudet vid ingången så det fläktade friskt i ansiktet. Sov i lite mer än 2 timmar och vaknade upp befriad från illamåendet, den största lättnanden på länge. En trevlig brunch och sen biltur hem och som vanligt somnade jag.

MEEEEN det bästa som hänt den senaste veckan är ju att guldklimpen har tittat ut. Måndagen den 16 augusti kl 04.14 föddes lille August 4100 gr och 49 cm lång. Stoltare faster får ni nog leta efter för stunden. Träffade honom inte förräns i fredags eftersom jag givetvis redan har hunnit med en förkylning sen jobbet börjat. Jag var mycket nöjd med Augusts ena present och det tror jag Store storebror var också.


Idag firar vi: August Erik Nils Sandh 1 vecka.


RSS 2.0