Jädra i min låda

Grabbarna har gått och lagt sig och jag sitter upp en stund till. Antar att det har med deras ålder att göra, de är ju ändå födda på 70-talet. 
Kunde idag hämta min nya mobil, även om det inte var min första tanke utan jag skulle bara gnälla lite, så jag har inte fått något gjort ikväll utan suttit och pillat med den. Och det har väl med åldern att göra det också för jäkla vad klurig den var att förstå sig på :) Men men "det löser sig" sa gumman som sket i vasken.

Imorgon bär det av, äntligen är det dags för ännu en tur till London. Ser fram emot precis allt (jaaa förutom just det att det är så jäkla tråkigt att flyga, kan bero på att jag får lite dödsångest.), en frühli eller flera förhoppningsvis, många affärer och framförallt ser jag fram emot att träffa allra bästa Shobben. Det kommer bli som vanligt, mycket fniss, mycket sjuk humor och väldigt konstiga associationsbanor. Kan inte bli bättre.

Näää. London calling

Countdown: Jösses imorgon bär det av.

Dagens födelsedagsbarn: Kristin "Kicki, Klicki, Kickass, Klistin" Oertel 29 bast.

och så var det bara 3 dagar kvar...

30-års kalas i lördags. Jag var väldigt städad och lugn och var i bingen innan klockan slog 01. Men inte hjälpte det. Rejält slö och huvudvärk utan dess like. Och inte blev det bättre när vi skulle åka och handla, på parkering så dyyyyker blodsockret och fyyy fasen så dåligt jag mådde. Mr.T var mycket nöjd och en del av mig var också nöjd eftersom jag då inte skulle vara bakfull på jobbet idag måndag som förra måndagen.

Undrar vad som har hänt med tv-tablån?! Finns ju ingenting av värde att titta på. Alltid en massa serie som ska följas och det orkar jag inte med. Så idag vid 20 led jag mig igenom Håkans bar, för titta på tv var jag ju tvungen till. Undra när Håkan kommer förstå att folk gör narr av honom. Tycker synd om honom, naiv är ett ord som passar in på honom kanske.

Idag begav mig ner på stan för att införskaffa mig en ny mobil eftersom jag sagt upp abonnemanget hos svindyra telenor som bara har erbjudande som gäller om man ringer till andra inom telenor. 1. var tvungen att bege mig till telenor då jag inte sagt att jag ville byta operatör, fixade det. 2. bestämde mig för telefon och abonnemang hos telia. 3. telenor hade inte släppt numret. 4 mobilen fanns inte inne, ville inte ha en som de "använt endast några timmar". 5. telia-killen ringde inte så jag antar att telenor släppt numret. 6. om det här går smidigt när det är dagen då jag går över till telia ska jag köpa mig en triss.

Bara 3 dagar kvar.
Imorgon tvättar jag.
På onsdag är jag hos frisören.
På torsdag far vi.

Dagens händelse: 446 pund.

skrattar bäst som skrattar sist

I lördags kom Eide och Emma över på lite kronhjort och melodifestivalen. Blev en del alkohol och en runda på stan och black jack på Sports/Pauze (och ingen kassamaskin hade hon igång och det tyckte ju Mr.T var jätte kul att påpeka en massa gånger.) Söndagen kom och Mr.T var bakfull och jag var pigg, dagen tillbringade vi i soffan och med att titta på nästan hela säsong 1 av Prison Break. Jag tyckte iallafall att det var jätte kul att driva med honom hela dagen och skratta när han tryckte i sig Alvedon. Vi gick och la oss och jag vaknar mitt i natten av att det luktar rök, dessa jävla ventilations-mojänger som släpper in massa skit säger jag bara, lite nojjig och svårt att somna om. Sen så började ju Mjaugnus låta så ja mellan kl. 1 och 2 var jag klarvaken i natt. Sen så upp och jobba och sen började helvetet... Skratta bäst som skrattar sist, har varit bakfull som fasen, illamående och magen i uppror. Kallsvettades och tänkte ge upp vid lunch, fick i mig lite mat trots illamåendet och sen började det klarna lite. Pga. dåligt samvete (om jag skulle avboka) så begav Stellan och jag oss till simhallen och efter att ha slitit mig igenom ett cykel-pass så var bakfyllan utsvettad och nu är jag nästan människa igen. Jag ser ljuset i tunneln...

Countdown: 10 borde det vara va...

Dagens självklara ordspråk: Skrattar bäst som skrattar sist


Fredagkväll

Fredag:
-Tacos.
-Rickard.
-Rickard.
-På spåret-final.
-Skavlan.

Dagens godis:

Hade helt glömt bort att påsken närmar sig, underbart!!!


Fjorton

Den 14 februari fyller mamma år.

År 14 förklaras kejsar Augustus vara gudomlig. (Du vet han: "Vid den tiden utfärdade Kejsar Augustus en förordning om att hela världen skulle skattskrivas. Luk 2:1)

"14 år till salu" är en bra bok.

"14 suger" är en film men helt annat innehåll än vad jag trodde. (dvs. till dess fördel.)

114 14 ska du ringa om du har ett ärende till polisen som inte är akut.

Undet 1400-talet föddes Leonardo da Vinci, Copernicus, Michelangelo och Martin Luther.

1431 bränns Jeanne d'Arc på bål.

14% = 0,14

Om 14 dagar åker jag, Mr.T och Sumpen till London och den bästa Karolina som finns.

Dagens siffra: 14

Onsdag 10 mars 2010

Nu är det dags, nu är den kommen, nu är det tiden här då det är dags att börja tömma skorna på smågrus när man varit ute. Avskyr den, men gillar en massa att det är ljust när jag trampar iväg på Stellan på morgonen.

Har idag varit på Elisabeth Olsson Wallins utställning med fröken Oertel. Bra, bra, bra! Meeen eftersom vi kom vid 16.15 och Smålands museum stänger vid 17 så fick vi ila igenom. Inte så jäkla konstigt att det inte är så många besökare när vanliga dödliga inte hinner dit efter en arbetsdag. För inte var det mycket folk på utställningen, vi behövde ju knappast trängas med oss själv, jag och fröken Oertel.

Onsdag är ofta en bra dag, lille-lördag och det börjar lida mot helg. Onsdag brukar vara bra tv-dag men tydligen så är det inte så längre.

Luktar fortfarande kattkiss i soffan, en obehalig doft. Får nog ta och skrubba lite till imorgon (efter att jag har jobbat över.), för sent för det nu.

Countdown:15

Dagens födelsedagsbarn: Usama bin Ladin 54 år. (Hur man nu vet detta?! Konstigt, eller?!)

17

När jag kom hem idag så hade Mjaugnus skvätt lite i soffan, han kräktes sen i hallen, ögonen rann, han hade problem att kissa och en jäkla massa mjäll. Totalpanik!!! Meeeen jag gissar på att det ännu en gång var en protest mot ensamhet (trots en alldeles utmärkt kattvakt, fröken Oertel), för jag har iallafall haft en svans hela dagen och han har legat på mig när jag tittat på film och ibland försökt gosa upp sig bakom glasögonen. Så paniken har lagt sig och jag har suttit/legat inne hela dagen, dock med balkongdörren öppen, allt för att Mjaugnus inte ska känna sig övergiven.

Helgen har varit som den brukar vara i Totebo. Träffat mycket folk-trevligt, och sovit mycket-trevligt.

Countdown: 17

Idag firar vi: Internationella kvinnodagen.

23

Har haft 3 väldigt intensiva veckor, med minst 55 timmars arbete per vecka. Har väl inte riktigt återhämtat mig än. Denna vecka blir lugnare, bara övertid på torsdag och sen fika med Kristin. Och på fredag drar jag till Kalmar för att färdigställa höger armen, hoppas att det tar bättre denna gången. Helgen ska Mr.T och jag tillbringa uppe i Toteboet då jag är långledig, var ett bra tag sen vi var där eftersom jag har jobbat och bytt pass hit och dit. Sover så gott där så ser verkligen fram emot helgen, hoppas på att träffa lite trevligt folk också.

Bokrean drog i gång i torsdags, kom hem med 3 inbundna och 2 pocket, är inte så jätte förtjust i inbunda böcker. De gör sig jätte fint i bokhyllan men är otympliga att läsa i sängen och sen tar de sådan plats i väskan. Apropå böcker och bokhylla så var Mr.T och jag på IKEA i söndags, skulle köpa bokhylla (längd kolli ca 208, längd bagage 170), gick inget vidare, hade väl i stort sett lagt ner det innan vi åkte men en utflykt är ju alltid trevligt på en söndag. Sen så är det så skönt att åka bil, har en enorm sövande effekt på mig, somnade till både dit och hem, inge vidare utflyktssällskap.

I fredags kväll sa Mr.T och jag att "ÅÅÅÅÅÅååhh vad Mjaugnus varit lugn och tyst på nätterna nu sen den nya maten." Krubb med mindre energiinnehåll. Fick vi äta upp det heeeeeeela helgen?! Jaaa det fick vi, kattfan hade spelet både fredag och lördagnatt.

Countdown:23

Dagens födelsedagsbarn: Grattis Pugh på 63-årsdagen. http://www.youtube.com/watch?v=_6ddhaX5Zto

RSS 2.0