slump, tillfällighet

I torsdags hade "Illustrerad vetenskap" ramlat ner i brevlådan. Tog med den på resan till Toteboet. Lusläser lite på bussen, och bl.a. så förekommer det en artikel om utdöda jättedjur, som mammut, ullhårig noshörning och irländsk jättehjort. Inte mer med det men när jag sen läser "Dagg och dimma" bok 4 i Ljusets Rike så ta mig tusan så förekommer det en jättehjort där i. Hur ofta läser man om en utdöd jättehjort då? Inte direkt ofta och speciellt inte två ggr inom 1 timme. Knäppt!

Sitter idag lördag och läser lite på Aftonbladet, bl.a. om en man som körde bil och som tyckte att en pelikan flög lite ovanligt lågt så han glömmer bort att han kör bil och kör då ner sin Bugatti Veyron värd 14 miljoner pix i vattnet, klumparsle. Tittar någon minut sendare upp från datorn och Mr.T tittar på något teve-program om bilar och givetvis handlar det om Bugatti Veyron. Hur står chans är det då? Knäppt!

- Skriv att jag är bäst! citat Mr.T

Dagen vits (från Frida):
En kvinna går in på Konsum och plockar ner varor i sin korg. Hon väljer 1 liter mjölk, sex pack ägg, juice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon. I kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan. När hon lägger upp varorna på bandet stirrar mannen på dem och säger lugnt "Du måste vara singel." Kvinnan blir förvånad över hans ord samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det, hon är mycket riktigt singel. Hon tittar på sina varor och undrar vad som avslöjar civilståndet. Nyfikenheten tar överhand och hon säger "Du har helt rätt. Men hur i hela världen kan du veta det?" A-lagaren svarar "Du är skitful."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0